Soul family at the Finnish National TV (2)!! 23.3 at 21.00

22.3.2012

Svengaavat soulsukulaiset

Tämä ilta on silkkaa rytmimusiikin juhlaa, kun paikalle saapuvat svengaavat soulsukulaiset Heini ja Tuuli Ikonen sekä Jorma Kalevi ja Hilkka Louhivuori. Heini ja Tuuli Ikonen ovat siskoksia, Jorma Kalevi ja Hilkka sisaruksia. Kaikki neljä kuuluvat uuteen kotimaiseen rytmimusiikin superorkesteriin nimeltä TNG eli The Northern Governors.

Bändi syntyi, kun joukko lahjakkaita ja jo nimekkäitäkin muusikkoserkkuja alkoi soittaa keskenään, ja yhteissoitto lähti rullaamaan hyvin. Tartu Mikkiin -skabassa paikalla on vajaa puolet bändistä. Säveltäjä-trumpetisti Jorma Kalevi on The Northern Governorsin liideri, muu paikalla oleva serkusjoukko vastaa orkesterin laulusta ryhmänimellä The Governettes. Lahjakkaan sukuorkesterin debyyttilevy on juuri ilmestynyt.

Tiivistä tunnelmaa ja sykähdyttäviä rytmejä on luvassa tässä sielukkaassa illassa. Mitä pisteisiin tulee, niin toinen kaksikko painaa päälle kuin soultrain konsanaan. Siitä huolimatta nelikko tarjoaa yhdessä upeiden stemmojen ja rytmikkään liikehdinnän liekittämiä tunnelmapaloja, joissa päästään välillä oikein todelliseen jammailuherkutteluun Tartu mikkiin -orkesterin kyydittämänä.

Kuvat